4 najboljši seks položaji med menstruacijo

Si se kdaj vprašala, kateri so najboljši seks položaji med menstruacijo? Sploh prakticiraš seks med menstruacijo? Če ti do sedaj ni bil všeč oziroma te ni niti zamikal, si boš takoj, ko preizkusiš spodnje položaje, premislila.

Seks med menstruacijo te lahko sprosti, izboljša tvoje razpoloženje in celo blaži menstrualne krče. Prepričaj se sama – morda pa kar naenkrat vzljubiš ta nadležen del meseca.

Kateri so najboljši seks položaji med menstruacijo?

1. Metulj

Položaj, ki bo obema zagotovil maksimalen užitek – odličen način, kako prižgati novo iskrico v vajinem spolnem življenju. Ti se uležeš na hrbet na rob postelje ali – še bolj vznemirljivo – mize. Tvoj partner stoji pred teboj, ti pa mu okrog ramen oviješ noge. S pomočjo rok lahko dvigneš boke in dosežeš želeni kot. Seveda ne pozabi pod sebe položiti brisače.

2. Žlička

Ležita na postelji, on je za teboj, v ‘žlički’. Plitva penetracija je odlična za menstrualne krče, obenem pa lahko tvoj partner boža tvoje razbolele prsi in te stiska k sebi. Zelo intimen in čuten spolni položaj, ki vaju lahko izjemno poveže.

3. Pasji položaj

Začini tvoje spolno življenje med menstruacijo! V čem je prednost pasjega položaja? Ni ti treba skrbeti glede umazanih rjuh, hkrati pa penetracija v takšnem položaju ublaži menstrualne krče. Z rokami se nasloni na steno in se prepusti svojemu dragemu.

4. Misijonarski položaj

Včasih si ženske med menstruacije želimo le nekaj preprostosti in nežnosti. Misijonarski položaj je enostaven in preprost, obenem pa ti daje možnost, da uživaš v ljubečem in nežnem spolnem odnosu. Je eden najbolj udobnih in vsestranskih položajev. Če ti med menstruacijo ne ustreza divje skakanje, je ležanje na hrbtu odličen recept za zmanjšanje krčev. Vsekakor pa ne pozabi podstaviti brisače, na koncu zna biti precej umazano – seveda nočeš nenehno menjavati posteljnine.

Ti seks položaji med menstruacijo ne zvenijo privlačno? Če te med menstruacijo mučijo hudi krči in nihanja razpoloženja, je povsem razumljivo, da ti spolni odnosi ne dišijo. Pomagaš si lahko tudi drugače – z raznimi živili, ki ugodno vplivajo na tvojo menstruacijo.

 

KAKO SPOLNI ODNOS VPLIVA NA VAŠO MENSTRUACIJO

Povzeto po: Times of India


Komentarji
Morda vas bo zanimalo