Trendovske frizure – pomlad in poletje 2020

Kakšne so trendovske frizure letošnje pomladi in poletja? Hitro preveri in izberi, katera ti najbolj ustreza. Četudi si v karanteni, to ne pomeni, da ti ni treba poskrbeti za svoje lase. Bodi urejena in v koraku z zadnjimi modnimi trendi na vsakem koraku. Če ne drugače, pa vsaj za kakšno sliko za Instagram. 🙂

1. Kitke

Sedaj ni izgovorov, da ni časa. Dolgčas doma izkoristi produktivno in se odloči za novo frizuro: drobne kitke. Popularne so bile prej, popularne so zdaj in popularne bodo zagotovo še v prihodnosti. Gre za tipično poletno frizuro, ki ni le čudovita, ampak tudi zelo funkcionalna. Samo pomisli, kako čudovite kodre in volumen boš imela, ko jih boš razpletla.

2. Barvni dodatki za lase

Preprosta, sproščena frizura lahko izpade čudovito, če v lase dodaš barvni modni dodatek. Lase lahko nalahno spneš v čop ali jih pustiš celo napol razpuščene, pisana rutka, elastika ali lasnica pa bo močno popestrila tvojo frizuro. Še vedno popularne ostajajo tudi scrunchie gumice.

3. Razmršena figa

Kdaj bi si lahko bolj želele, da bi bila trendovska takšna frizura, če ne zdaj? V resnici se ti sploh ni treba pretirano truditi, hkrati pa se boš počutila izjemno udobno in sproščeno. Sproščen in na prvi pogled nekoliko razmršen videz fige, kjer ti nekaj las nagajivo uhaja, je lahko noro zapeljiv in seksi.

4. Nove barve

Eksperimentiraj. Če ti ne bo všeč, nič hudega, saj te v trenutnih razmerah ne bo videlo prav veliko ljudi. Bodi drzna. Letos so popularni svetli odtenki nekoliko drugačnih barv, kot sta svetlo modra in pastelno roza. Si upaš?

trendovske-frizure

5. Perle in kristalčki

Tako je, po novem se ne uporabljajo le za ogrlice, zapestnice in uhane. Kot presneto zapeljiv in vabljiv modni dodatek jih lahko vključiš tudi v svojo frizuro. Letošnje načelo je čim več – tem bolje.

6. Cvetlice

Spomladi vse cveti. Ni prvič, da se trendi nagibajo k vključevanju cvetov v različne oblike pričesk. Letos so še posebej popularne vejice sivke v kombinaciji s kitkami.

7. Poskočen čop

Lasje, tesno pokrtačeni nazaj in speti v konjski rep, ki je na koncu rahlo zavit. Prijetna in funkcionalna frizura spada med najbolj trendovske frizure letošnjega leta.

Nekateri vzorci na oblačilih vas delajo vitkejše

Komentarji
Morda vas bo zanimalo