5 TRENDOV, KI BODO ZAZNAMOVALI LETOŠNJO POMLAD

Zunaj so sicer temperature še precej nizke, a glede na to, da se počasi približuje pomlad, je čas, da zimske plašče in škornje pospravite globoko v omaro in ven potegnete trenčkot, bomber jakno in superge. In kaj je trend letošnje pomladi? Spodaj vam predstavljamo 5 najbolj vročih, ki ne smejo manjkati v omari modne navdušenke.

 

Pike


 
Če želite vašemu stilu dodati kanček razigranosti, izberite oblačila s pikami, saj je to eden izmed večjih trendov letošnje pomladi. Izberite lahkotno obleko ali zanimivo torbico, ki bo poživila vsakdanji stil.

 

Pastelne barve


 
Pasteli so odlična in nežna izbira za toplejše temperature, ki jih lahko kombinirate k bolj monotonim oblačilom. Tudi če niste preveč navdušene nad barvami, to pomlad dodajte kakšen pastelen kos, ki bo poživil vašo garderobo.

 

Resice


 
Prihaja sezona cofov in resic, ki bodo popestrili navadno obleko ali torbico. Izberite kratke hlače ali krilo, zraven pa kombinirajte preprosto denim jakno in klasično belo majico.

 

Asimetrija


 
Asimetrični kosi bodo vašemu stilu dodali malce bolj ostrez videz. A ni potrebe po tem, da je vaš celoten videz asimetričen, raje dodajte le kakšen asimetričen detajl na srajci ali krilu.

 

Karo vzorec


 
Karirast vzorec, ki ga lahko najdete v več različnih barvah, je zagotovo kos, ki ga mora imeti v omari vsaka ženska. Izberite krilo ali plašč, ki bo popestril vašo garderobo in poskrbel, da bodo klasične črne hlače prišle bolj do izraza.

 

K. R.

 

Povzeto po: www.today.com

Komentarji
Morda vas bo zanimalo