6 znakov, da sta seksualno nekompatibilna

seksualno-nekompatibilna

Lahko se dobro razumeta, imata podobne poglede na svet, čudovito preživljata skupni čas … kaj pa v postelji? Se je med vama prižgala tista prava iskrica? Se dovolj privlačita, znata zadovoljiti drug drugega? Veliko parov ugotovi, da so kljub sicer na videz srečnemu odnosu v resnici seksualno nekompatibilni. Takoj, ko v postelji nekaj “ne štima”, je čas za odkrit pogovor. Le tako bosta lahko ugotovila, kje se skrivajo vajine težave in kako jih lahko rešita. Kako veš, da sta seksualno nekompatibilna? Preveri, če se najdeš v spodnjih znakih.

1. Tvojemu partnerju (ali tebi) je seks nepomemben

Ko imata partnerja zelo različno močno željo po spolnih odnosih, slej ko prej nastane problem. Če si eden od vaju želi veliko spolnih odnosov, drug pa te potrebe ne čuti zares, se vajino razmerje na dolgi rok ne bo dobro obneslo – razen, če se bo eden od vaju nenehno prilagajal drugemu.

2. Želje tvojega partnerja se ti zdijo neokusne

Vsakemu je všeč nekaj drugega. Nekateri imajo radi ekstreme, drugi bolj običajni seks. Če si tudi v tem močno nasprotujeta, bosta oba hkrati zelo težko uživala v seksu. Če sta pripravljena sprejemati kompromise, ovreči predsodke in preizkušati nove stvari, pa bosta morda v prihodnosti našla skupni jezik tudi v postelji.

3. S partnerjem sta v zadregi, ko na televiziji vidita vroči prizor

Pogosto, ko imajo pari težave v spolnem življenju, se ob golih prizorih na televiziji izogibajo očesnemu stiku in so v zadregi. Izogibanje pogovoru o seksu je lahko včasih veliko lažje kot soočenje.

4. Partnerjevo telo te ne privlači

Veliko ljudi sanja o sanjskih postavah svojih partnerjev, vendar se takšne fantazije precej razlikujejo od tega, da se ti partnerjevo telo gnusi. Ni treba, da je njegovo telo popolnoma izklesano, da te privlači, to verjetno sama veš. Vendar imaš resen problem, če te niti malo ne privlači.

5. Iščeš izgovore, da ne greš spat istočasno kot partner

S tem se nezavedno izogibaš priložnostim za seks. Razmisli, kaj te od seksa s partnerjem odbija in poskusi rešiti težavo. Vedno pa obstaja možnost, da sta seksualno nekompatibilna.

6. Fantaziraš o preteklosti

Kako strastno je bilo, ko sta se komaj spoznala in kako klavrno je sedaj … Potrudi se in naredi nekaj, kar vaju bo oba spodbudilo in navdušilo. Potrebuješ nekaj idej? Preberi jih TUKAJ.

9 IDEJ ZA POPESTRITEV SEKSA: SEDAJ IMAŠ ČAS!

Zapomni si, najbolj pomembna je komunikacija. Tudi v postelji.

 

Povzeto po: Talk Space

Komentarji
Morda vas bo zanimalo