9 IDEJ ZA POPESTRITEV SEKSA: SEDAJ IMAŠ ČAS!

Ni boljšega časa za eksperimentiranje v spolnosti in popestritev seksa kot sedaj. Verjetno se tudi ti v samoizolaciji vsaj malo dolgočasiš in razmišljaš, kako bi bilo, če bi lahko na hitro skočila na krajšo kavico ali pa v nakupovalno središče samo po ‘eno oblekco’. Saj veš, čas doma lahko izkoristiš zelo kvalitetno. In če ti virtualna telovadba ali učenje tujih jezikov s pomočjo brezplačnih spletnih tečajev ne dišita najbolje, ti tole zagotovo bo. Se spomniš kolikokrat si vzdihovala, da s partnerjem nimata dovolj časa drug za drugega? Šola, služba, različni hobiji in interesi? Utrujenost? No, sedaj ga imata. Brez izgovorov. Čas je za popestritev seksa ne glede na to, ali živita skupaj ali ne. Se sprašuješ, kako? Preveri!

Živiš skupaj s partnerjem?

Če živita skupaj, so vama na voljo neskončne možnosti. Dela tvoj partner od doma? Preseneti ga in ga med delom na kratko ‘zmoti’. Lahko se preizkusita v igranju vlog, navdušen bo. Poskrbita le, da bodo izključene vse kamere ali morebitni konferenčni videoklici. 😊 Poiščeš lahko star pustni kostum. Zagotovo si se kdaj zamaskirala v miki miško, seksi čarovnico ali muco? Zamaskiraj se ponovno – samo zanj. Ali pa se zamaskirajta oba.

5 SEKS POLOŽAJEV, KI POUDARJAJO VAŠO DOMINANCO

Včasih majhni detajli delajo neverjetne razlike. Odločita se za nekoliko drugačen seks kot ponavadi; z nogavicami, šalom, vrvmi. Svoje fantazije lahko brez sramu potegneta na plan in izživita. Si v stresnem vsakdanjiku pozabila na tiste vibratorje, ki si jih dobila za rojstni dan? Uporabi jih! Lahko jih uporabita tudi skupaj, zagotovo ga boš obnorela. Sedaj, ko ne rabita skrbeti glede nepričakovanih obiskov, se lahko po stanovanju sprehajata kar gola. Verjetno se bosta slej ko prej vznemirila in podlegla strasti.

Ali tvoj partner živi ločeno od tebe? Ni problema!

Četudi si zaželita drug drugega, bodita razumna in za skupno dobro vseh omejita obiske in fizične stike. Vemo, da je težko in da se pogrešata. Vendar je vzdrževati stike po zaslugi inovativne tehnologije danes popolnoma enostavno. Ne vemo, kako dolgo bo trajala karantena, ampak čim več ljudi se bo držalo navodil, tem hitreje se bomo lahko spet vrnili na stare tire. Kaj torej storiti za popestritev seksa s partnerjem, ki ne živi v istem gospodinjstvu?

Preizkusita sexting: pošiljajta si poredna sporočilca in nagajive fotografije. Včasih sploh ne veš, kako zelo všeč ti je lahko nekaj, dokler ne poskusiš sama. Če sta pogumna in vama ni nerodno, se lahko poslužita tudi videoklica in kamere. Sedaj je čas, da izpiliš svoj ‘dirty talk‘ –  mogoče pa ugotovita, da vama je noro všeč. Čeprav je fizična bližina na koncu vseeno veliko več, poskusi ceniti čas, ki ga imaš samo zase. Raziskuj samo sebe in svoje telo; mogoče še vsega vendarle nisi odkrila. Brez sramu uporabljaj spolne igračke.

Povzeto po: Cosmopolitan

5 NAČINOV, KAKO IZBOLJŠATI SPOLNE ODNOSE

Komentarji
Morda vas bo zanimalo