9 STVARI, KI JIH NE BI SMELA NIKOLI PODARITI PARTNERJU

Darila za partnerja

Pravijo, da so moški preprosti in nekomplicirani, pa se ženske pri nakupovanju daril včasih vseeno preveč obremenjujemo s tem, kaj bi podarile partnerju, da bi mu bilo darilo res všeč.

Najti nekaj, kar bi bilo iz srca, romantično in bi vseeno stalo nekaj denarja, da ne bi izpadlo žaljivo, je lahko zelo stresno. Za povrh vsega pa bi moral biti partner takšnega darila resnično vesel. Kako to torej doseči vsako leto za vsak rojstni dan, božič, valentinovo, obletnico?

Skoraj nemogoče. Večkrat si lahko izvirna in zadeneš nekaj, česar je res vesel, slej ko prej pa bo prišel dogodek, ko ne boš več vedela, kaj mu kupiti. Ko pride do tega, lahko nekaj idej najdeš TUKAJ. Danes pa smo zate zbrali seznam stvari, ki jih nobena ženska ne bi smela podariti svojemu partnerju – preverjeno s strani moških.

1. Telovadna oprema
Če bo začutil, da mu želiš s takšnim darilom sporočiti, da bi moral več telovaditi, ne bo ravno zadovoljen. Če je to sicer resna težava, se o tem pogovorita izven konteksta obdarovanja. Včasih pa mu mogoče s tem niti nisi imela namena tega sporočiti, pa bo samo on darilo narobe razumel in se tako po nepotrebnem počutil nelagodno.

2. Vstopnice za gledališče ali predstave
Tega moški ponavadi ne marajo, zato partnerju nikakor ne podari tega za rojstni dan, razen če je eden tistih redkih navdušencev, ki resnično radi hodijo v gledališče zaradi sebe in ne zaradi tebe.

3. Umetnine
Če mu boš podarila kakršnokoli umetnino, ki se bo tebi zdela neverjetno romantična, on ne bo dobil enakega občutka. Ti mogoče razmišljaš, kako dobra dekoracija za vajin dom bi to lahko bila, njemu pa se ne bo zdelo nič posebnega. Občutek bo imel, da si popolnoma brez idej.

4. Wellness uživanje v dvoje
To je enako, kot če bi ti on podaril vstopnice za nogometno tekmo. To je darilo zate, izhaja iz tvojih želja (razen če je spet eden redkih, ki to obožujejo). Uživanje v dvoje na bazenih, masažah in v savnah zna biti sicer za oba zelo prijetno, ampak naj to ne bo edino in primarno darilo zanj.

5. “Doma narejeni” kupončki
Seveda deluje prisrčno, je pa definitivno poceni. Morda bo to občutil kot žalitev. Če mu želiš podariti brezplačne kupončke za objeme, poljubčke ali masaže, raje poskrbi za to, da jih dobi dovolj v vajinem vsakdanjiku.

6. Tehnologija, o kateri ne veš dovolj
Je tudi tvoj partner tehnološki navdušenec? Če ti nisi in o tem ne veš veliko, mu raje ne kupuj specifičnih izdelkov, če se o tem ne pozanimaš dovolj, ker lahko resnično brcneš v temo.

7. Boni za trgovine
To je preveč neosebno darilo, da bi ga podarila nekomu, ki ti je tako blizu. Za povrh se velikokrat zgodi, da bonov potem sploh ne izkoristi, ker na to pozabi, saj se mu ne zdi pomembno. Zapomni si, ponavadi smo ženske tiste, ki rade nakupujemo.

8. Spodnje perilo
Mogoče je res, da je to lahko zelo osebno in seksi darilo, še zlasti, če mu poveš, da komaj čakaš, da ga vidiš v teh spodnjicah. Po drugi strani pa je veliko moškim neprijetno ob misli nate, kako se posvetuješ s prodajalci v trgovinah, kakšno velikost boš izbrala. Pa čeprav nihče ne ve, da gre točno zanj.

9. Parfum/dezodorant
Vsak ima svoj okus. Če boš izbrala parfum, ki diši tebi, ni nujno, da bo tudi njemu. Če veš, da mu je nek vonj pri srcu, ga seveda lahko izbereš. Ampak pazi, da ne bo dobil občutka, da ne skrbi dovolj zase in mu zaradi tega kupuješ takšna darila.

Povzeto po: Elle Decor

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo