ČVRSTA ZADNJICA ZAŠIBI KOLENA VSAKEMU MOŠKEMU

Poletje in s tem obdobje mini kril in bikinija se bliža koncu. A zakaj ne bi imele tudi pozimi zadnjice, ki bi vam jo zavidala vsaka? Tudi v zimskih oblačilih lahko vaša čvrsta zadnjica izgleda vrhunsko, na primer v oprijetih kavbojkah ali pajkicah. Prav tako v krilu in trenirki ne izgledate slabo.

S katerimi vajami pa si lahko zagotovite čvrsto zadnjico? Predvsem je pomembno, da vaje izvajate s pravilno tehniko, saj bo v nasprotnem primeru učinek vaj izjemno manjši in napredek ne bo tako hitro opazen (ali pa ga sploh ne bo).

1. POČEPI

Pri počepih je izjemno pomembno, da je ob prepogibu kolen in bokov povsod 90 stopinjski kot. Pazite, da ne bodo šla kolena čez linijo prstov na nogi. Pomemben je tudi raven hrbet, saj tako napnete vse mišice tako v nogah kot v zadnjici.

 2. DVIGOVANJE ZADNJICE IZ POLSEDEČEGA POLOŽAJA

Spustimo se na kolena, zadnjico rahlo pokrčimo in se z njo naslonimo na noge. Nato zadnjico in boke dvignemo in jo močno potisnemo naprej ter stisnemo zadnjične mišice.

3. VAJE Z ELASTIKO

Vaj z elastiko poznamo neskončno. Nekaj izmed njih si lahko pogledate v spodnjem videu. Če ste do zdaj uporabljale uteži, jih lahko sedaj zamenjate z elastiko.

 

Zadnjica pa seveda ne sme biti edini del telesa, ki mu posvečate pozornost. Ne pozabite tudi na druge dele telesa. Si predstavljate, kako bi bilo, če bi imele raven trebuh, čvrsto zadnjico in ravno prav mišičaste roke in noge?

Poleg vseh vaj pa je seveda pomembna tudi prehrana, ki nam lahko zelo pripomore ali pa oteži napredek klesanja našega telesa.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo