KAKŠNE LASTNOSTI IMA DOBER MOŽ?

Se kdaj sprašuješ, kakšen je v resnici dober mož? Poročena ali neporočena, zagotovo si se kdaj znašla pred vprašanjem, kakšne lastnosti in kvalitete mora imeti dober mož. Si se poročila s pravim? Se boš poročila s pravim? Preveri, kaj od naštetih lastnosti velja tudi za tvojega. Če še nisi poročena, mu zastavi TEH 5 VPRAŠANJ in vedela boš, ali je pravi zate.

Dober mož je …

1. Pozoren

Nameni ti pozornost, ki si jo zaslužiš. Posveti ti dovolj nežnosti, poljubov in objemov, zna biti romantičen ne glede na to, koliko let sta že skupaj.

2. Samostojen

Ne živi na račun svojih staršev, ampak finančno skrbi zase (oziroma za celotno družino). Ni len, zaveda se, da je za kvalitetno življenje treba poprijeti za delo.

3. Zvest

Ne vara in ne flirta z drugimi ženskama, ampak je zvest tebi in te ne želi izgubiti. Normalno je, da moški občasno pogledajo za lepimi ženskami, vendar dokler ostane samo pri tem, ne rabiš skrbeti.

4. Samozavesten

Seveda v zdravi meri. Da lahko ljubi tebe, mora ljubiti tudi sebe. Verjame vase, v svoje cilje in dosežke. Ne obupa prehitro, ker ve, da mu lahko uspe.

5. Zaupanja vreden

Če te kaj teži, se lahko z njim brez zadržkov pogovoriš. Lahko mu zaupaš stvari, ki jih bo obdržal zase in ti skušal pomagati.

TO SO NAJBOLJŠA LETA ZA POROKO

6. Pošten

Ne izmišljuje si izgovorov in laži, ne beži od realnosti, ampak se sooči z njo. Če imata problem, se o njem s teboj pogovori. Ne goljufa.

7. Potrpežljiv

Ni vzkipljiv iz neutemljenih razlogov. Normalno je, da se kdaj spreta, vendar ne prepogosto. Ni neučakan, ne vznemiri se za vsako malenkost, ampak najprej skuša poiskati rešitev.

8. Razumevajoč

Razume te oziroma se potrudi, da bi te razumel, kadar te ne. Razume tudi sebe in svoje odločitve v življenju.

9. Ljubeč

Ljubi te in ti zna to tudi pokazati. Ni ga strah lastnih občutkov, še manj ga je strah izpovedati ljubezen in govoriti o čustvih.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo