JE RES, DA SE V SREČNEM RAZMERJU ZREDIMO?

Resna razmerja prinesejo v življenje veliko sprememb. Spremenijo tako tebe kot osebo kot tudi tvoj način življenja. Zagotovo vsak pozna prijatelja ali znanca, ki se je po tem, ko je začel resno razmerje, precej zanemaril ali zredil. Ali pa se vsaj ni več tako zelo urejal kot prej. Zakaj pride do tega? Zakaj se v srečnem razmerju zredimo? Je to sploh res? Za vas smo pripravili nekaj razlogov, zakaj pride do tega.

1. Ni se ti več potrebno truditi, da nekoga osvojiš

To ti je že uspelo. Zavedaš se, da človek, s katerim sta skupaj že tako dolgo, s teboj ni samo zaradi tvojega videza, ampak tudi drugih dejavnikov. Poznata se že tako dobro, da se ti ni treba pred vsakim srečanjem eno uro ubadati s tem, kako boš izgledala. Zato tudi ne posvečaš toliko časa svoji postavi.

2. Golo te vidi vsak dan in te takšno tudi sprejema

Preden se prvič pred nekom slešeč, imaš veliko skrbi in pomislekov. Kaj če mu ne boš všeč? Vsaka manjša pomanjkljivost na tvojem telesu se ti zdi grozljiva. Ko pa je enkrat s teboj toliko časa in ga kljub vsemu vsak dan privlačiš, se s svojim telesom nehaš toliko ubadati.

3. Večkrat izpustiš športne aktivnosti, da bi lahko bila skupaj

Včasih si morda vsak dan zagrizeno trenirala, ker si se obremenjevala s svojo postavo in kako te vidijo drugi. Ko pa imaš stalnega partnerja, ti je ponavadi bolj pomembno, kako te vidi on. Še bolj pomemben od telovadbe pa dragocen čas, ki ga preživita skupaj, še posebej, če sta sicer zelo zasedena.

4. Ne glede na vse dobivaš veliko komplimentov

Ko te ima nekdo rad, te večkrat pohvali, ti izrazi ljubezen ali kompliment. Na tak način se počutiš izjemno ljubljeno in tiste nekdanje potrebe, da bi morala vsem ugajati, naenkrat ni več. Pomembno je, da ugajaš njemu. Njemu pa ugajaš ne glede na vse.

5. Pozna tvoje prehranjevalne navade

Ko sta toliko časa skupaj, ve skoraj vse o tebi. Tudi, kaj najraje ješ in koliko v resnici poješ. Veliko žensk se na začetnih zmenkih pretvarja, da ne pojedo veliko, ker si želijo izpasti ljubke in predvsem suhe. Ko najdeš svojo sorodno dušo, s tem početjem nehaš. Zelo rada se velikokrat preveč najesta tudi skupaj. Tudi nezdravi prigrizki ob večernem gledanju televizije niso nobena redkost.

6. Čez vikende ostajaš doma

Če si včasih s prijateljicami veliko hodila ven, to postane bolj izjema kot karkoli drugega. Namesto divjih preplesanih noči je ob vikendih na tvojem sporedu lenarjenje v objemu svojega dragega, kar pa se zagotovo pozna na porabljenih kalorijah.

7. Preveč srečna si, da bi se s čimerkoli obremenjevala

Si že slišala za rek, da so močnejši ljudje z več kilogrami srečnejši? Tako to deluje tudi, ko si v srečnem in resnem razmerju. Ko najdeš svojo sorodno dušo, si lahko točno to, kar si, ker te ima takšno tudi rad.

Nekaj resnice torej na tem, da se v dolgotrajnem razmerju zredimo, zagotovo je. Lepo je, da spoznaš nekoga, ki te ljubi ne glede na vse, kljub temu pa je dobro, da poskrbiš tudi za svoje zdravje. In gibanje je ključ do zdravja, zato ga nikar ne zanemari popolnoma.

Povzeto po: Elite Daily

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo