KAJ OBLEČI NA NOVOLETNO ZABAVO?

Veseli december s seboj prinese veliko svečanih priložnosti, službenih, prijateljskih in družinskih zabav. Si se tudi letos že vprašala, kaj obleči na novoletno zabavo? Pa naj bo to na silvestrski večer ali zgolj na katerokoli drugo novoletno zabavo. Če še nimaš idej, imamo zate nekaj predlogov.

1. Svila

Letos je zelo moderna svila. Izberi svileno obleko, če si drzna, se odloči za krajšo minico v kombinaciji s potiskanimi nogavicami – zablestela boš. S klasično črno ali belo ne moreš zgrešiti.

2. Kombinezon

Elegantni kombinezoni so še zmeraj več kot primerni za svečane decembrske priložnosti. Izberi takšnega, v katerem se boš sama počutila najbolj udobno.

3. Perje

Če slediš zadnjim modnim korakom, potem najbrž že veš, da je letos zelo moderno umetno perje. Izbereš lahko elegantno obleko, bluzo, majico ali kombinezon z dodatkom perja. Zelo modne so v tem trenutku tudi mini ročne torbice iz perja.

4. Bleščice

Če ti je sicer nerodno, da bi izstopala, je novoletna zabava tisti trenutek, ko si lahko to resnično brez skrbi privoščiš. Lahko izbereš bleščeče obleke, krila in tope v zlati, rjavi, srebrni ali črni barvi in naravnost zasijala boš. Če si drzna, si lahko privoščiš tudi bleščeče hlače.

5. Črn top s kavbojkami

Če si tisti tip punce, ki ima vedno in povsod rada udobje in preprostost, tudi z večno klasiko ne moreš usekati mimo. Klasične kavbojke in črni top, ki ti razkriva nekaj hrbta, v kombinaciji z visokimi petkami je lahko elegantna alternativa oprijetim svetlečim oblekcam.

Za več idej klikni TUKAJ.

 

Povzeto po: Glamour

Komentarji
Morda vas bo zanimalo