NADLEŽNE STVARI, KI JIH POČNEJO PARI IN SE RES MORAJO KONČATI

Biti v razmerju je čudovito. Vedno imate nekoga, ki vas lahko spremlja na vsak dogodek, ki vam je še tako neljub, ni se vam potrebno briti vsak dan in redno se lahko predajate posteljnim užitkom. Vse to je super, ampak nekatere stvari, ki jih počnejo pari, so skrajno nadležne in čas je, da z njimi končajo. Spodaj je seznam stvari, ki se ostalim zdijo precej nadležne, če ne celo malo ogabne.  

 

Ljubkovalna imena  

Imena, ki so povezana z otroki ali hrano, so, milo rečeno, ogabna. Daddy, Baby in podobno vzdevki, ki so čisto preveč povezani z vašimi družinskimi člani, kar je nenavadno in celo malce strašljivo. Podobno je tudi s cukrček ali mufinček, ki nista niti malo privlačna. Najbolje je, da se kličeta po imenih. Zato jih imata.  

 

Ujemajoča oblačila 

Nista dvojčka, da bi morala nositi enaka in ujemajoča oblačila. Če želita izgledati kot par in ne dvojčka, je pametno, da prenehata z nošenjem podobnih oblačil. Bodita vsak svoja oseba in si izberita svoja oblačila. Izogibajte se tudi podobnih barv, samo zato, da bosta ujemajoče izpadla na fotografiji za Instagram.  

 

Preveč razkazovanja ljubezni v javnosti 

Nista zajca in ni potrebno, da seksata 24 ur sedem dni v tednu, zato ni nič narobe, če za trenutek umakneta roke drug z drugega. Če eden od vaju nima hude bolezni in le malo življenja pred sabo, se lahko zadržita nekaj časa, ko sta v javnosti. In to ni zato, ker bi bili drugi ljubosumni na vaju ampak nekateri imajo dejansko samokontrolo in ne želijo svoje intimnosti deliti z drugimi. Če se ne morete zadržati, raje ostanite doma.  

 

Hranjenje drug drugega 

Če sta odrasli osebi, ste se zmožni hraniti sami. Oseba, s katero ste skupaj, je odrasla, zato se ne obnašajte do nje kot da je otrok, ki niti jesti ne zna sam. Če si tega želita, pa imejta nekaj samokontrole in to počnita v zasebnosti svojega doma.  

 

Povzeto po: Betches

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo