SPLETNE PRODAJALNE SOBNIH RASTLIN

spletne-prodajalne-sobnih-rastlin

Ste navdušeni nad sobnimi rastlinami, vaše rože pa so postale napol že vaši novi otročički? To so spletne prodajalne sobnih rastlin,  na katerih boste našli še dodatne sobne rastline, ki bodo povečale vašo (najbrž že) kar precej veliko kolekcijo. 

Spletne prodajalne sobnih rastlin:

 

FLOOM 

Spletna stran, ki jo je leta 2016 ustanovila Lana Elie, ki je ustvarjala kampanje za modne znamke, kot so Burberry, Marc Jacobs in Gucci, je zagotovo prostor, kamor se obrnemo, ko iščemo rastilne z zgodbo. Elie se lahko pohvali s tem, da sodeluje le s tistimi prodajalci rož, ki imajo unikatno perspektivo in osebnost. Je odlična izbira za vse ljubitelje rastlin, ki obožujejo dobro kolekcijo, a nočejo imeti preveč na izbiro. 

 

ETSY 

Etsy večina med nami pozna kot zakladnico unikatnega nakita, na tej spletni strani pa lahko dobimo tudi rože. Najdemo lahko katerokoli legalno rastlino, ki si jo lahko zamislimo. Ena bolj redkih, ki jo lahko najdemo, je Peace Lily, ki nam pomaga pri dihanju in boljšem spanju. 

 

The Sill 

Sill je primeren za vse tiste, ki pobijemo še kaktuse, saj omogočajo, da lahko rastilno vrnemo tudi po enem letu od nakupa.  

 

Amazon 

Na Amazonu res lahko kupimo popolnoma vse, ena izmed teh stvari je tudi 20 različnih kaktusov. Lansko leto so predstavili njihovo trgovino z rastlinami, s čimer so ljudje začeli iskati in nakupovati rastline tudi na Amazonu. Veliko jih je dostopnih tudi na spletni strani Amazon Prime, če potrebujemo veliko rastlin v kratkem času. 

 

BLOOMSPACE 

Pošiljajo že presajene in že vnaprej pripravljene rastline v lončku, tako da je naša edina naloga, da jih vzamemo iz škatle in lepo skrbimo za njih. Obenem zraven pošljejo tudi navodila, kako skrbeti za te rastline in napišejo, kako težko je skrbeti za določeno rastlino, koliko svetlobe potrebuje in ali jo imamo lahko v bližini hišnih ljubljenčkov. 

 

TROUVA 

Lahko kupimo ananasovo rastlino na spletu in dostavijo jo nam do vrat. Te rastline prihajajo iz botaničnega vrta v Londonu, prodaja pa se jih preko strano Trouva, ki predstavlja različne neodvisne butike, ki prodajajo rože. 

So vam spletne prodajalne sobnih rastlin všeč? Upamo, da najdete pravo in si dom popestrite s čudovitimi rožami. 

Za tiste, ki radi vrtnarite, pa so TUKAJ zbrani vsi nasveti in prvi koraki do čudovitega vrtička. Vse o pravilni negi orhideje pa preberite TUKAJ.

Povzeto po: elledecor

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo