Najboljši nasveti, da te tvoja simpatija opazi

Vsi smo že bili zaljubljeni v osebo, ki nas ni opazila ali pa nad nami ni pokazala posebnega navdušenja. To nam pogosto lahko ukrade zelo veliko motivacije, vendar pa nikakor ne smemo vreči puške v koruzo. S pomočjo interneta lahko najdemo odgovore na praktično vsa vprašanja o tem, kakšna sporočila naj pošiljamo, na katere lastnosti naj bomo pozorni, kako naj nekoga prebolimo in tako naprej. Danes pa se bomo posvetili odgovorom na eno izmed prvih vprašanj in sicer, kaj moramo narediti, da bomo tudi mi postali všeč naši simpatiji. Poglejmo.

Prosimo našo simpatijo za manjšo uslugo.

Če bo nekdo za nas naredil manjše dejanje pomoči, bodo čustva pozitivnosti in sprejemanja pričeli povezovati z nami, kar je seveda tudi naš cilj. Pomembno je, da ne zaprosimo za veliko uslugo, ki bi terjala veliko časa, volje ali denarja, lahko pa recimo preverijo slovnico v sporočilu za našega šefa.

Smejmo se šalam.

Bolj kot se z nekom smejimo, bolj se čutimo povezane z njimi in bolj nas vleče nazaj k njim, pravijo strokovnjaki. Zato poskrbite, da prepoznate njihov humor in se nanj ustrezno odzovete.

 

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo