Najboljši seks položaj glede na tvoj horoskop

najboljši seks položaj

Najboljši seks položaj? Priznajmo, težko je posploševati. Vsakemu posamezniku ustreza nekaj drugega. Nekateri pari so bolj klasični, drugi radi eksperimentirajo in preizkušajo vse mogoče seks položaje. Nekateri posamezniki najbolj uživajo, ko med spolnimi odnosi vodijo partnerja, drugi so raje tisti, ki jih partner vodi.

Kaj pa ti? Razkrivamo ti najboljši seks položaj glede na tvoj horoskop. Pa nam ti povej, če res drži.

Najboljši seks položaj glede na astrološko znamenje

Oven

Zagotovo najbolj uživaš, ko si ti zgoraj. Takrat se popolnoma sprostiš in predaš užitku.

Bik

Klasični seks položaji niso zate. Rada eskperimentiraš, najbolj pomembno zate pa je, da je seks strasten. Ob tem obožuješ, če te partner gleda naravnost v oči. Zato nujno preizkusite (če še nista) seks položaj, kjer oba ležita na boku, obrnjena drug proti drugemu in se gledata v oči.

Dvojčka

Zelo rada imaš, da je seks zanimiv, pester. Zate ne obstaja najboljši seks položaj, bolj pomembno je to, da med spolnim odnosom zamenjata čim več različnih položajev, da ne postane dolgočasno.

Rak

Na prvo mesto postavljaš oralni seks. Naravnost obožuješ, ko te zadovoljuje on, izjemno pa uživaš tudi takrat, ko ti zadovoljuješ njega.

To je razlog, da ti v resni zvezi ni do seksa

Lev

Ti si divja in strastna. Tvoj najboljši seks položaj je zagotovo pasji položaj. Kot prava levinja seveda obožuješ grobi seks.

Devica

Čeprav si v resnici perfekcionistka, ki se vedno drži pravil, si v spolnosti popolnoma drugačna. Neizmerno te vzburja spontan seks na javnem mestu. Praktično kjerkoli, samo da je spontano in adrenalinsko.

Tehtnica

Tvoj najboljši seks položaj je misijonarski položaj. Ko si nekomu predana, si mu predana do konca.

Škorpijon

Najbolj uživaš v dolgi predigri. Seks položaji zate sploh niso tako zelo pomembni.

Strelec

Najboljši seks zate pomeni seks stoje. Noro navdušena si tudi takrat, ko te partner nagne čez rob mize ali kavča.

Kozorog

Najbolj všeč ti je seks od zadaj. Lahko je po pasje, še bolje pa je, če se uležeš na trebuh in se prepustiš svojemu partnerju. Še posebej ti je všeč, če te ob tem drži za lase.

Vodnar

Ti si posebna, zato je tudi seks s teboj nekaj posebnega. Nisi ravno največja ljubiteljica klasičnih položajev. Rada imaš strasten seks. Najbolj uživaš, ko te partner dvigne, nasloni na steno in prodre vate.

Ribi

Že od nekdaj te mika misel na analni seks. Če še nisi poskusila, je sedaj morda prava priložnost. Kdo ve, mogoče ti bo pa zelo všeč.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo