Osebne izpovedi moških: Kakšen je seks v troje?

Si radovedna? Te mika, da bi eksperimentirala? Te zanima, kako bi trojčka sprejel tvoj partner? Preberi osebne izpovedi moških, v katerih opisujejo, kako doživljajo seks v troje. Ljudje smo različni, nekaterim je všeč, nekaterim ne – prepričaj se sama.

Sam, 23 let

”Na faksu sem imel prijateljico, s katero sva si bila resnično blizu. Kadar sva se napila, sva se ponavadi vedno mečkala in poljubljala, čeprav naslednji dan nihče od naju ni več čutil potrebe po tem. Nekega petkovega večera sva malce pretiravala in spila nekoliko preveč tekil. Spomnim se bolj megleno, do naju je pristopil čeden fant, pogovarjali in smejali smo se. Predlagal je, da gremo do njega in privolila sva. Tam sva se s prijateljico v nekem trenutku začela poljubljati, on pa naju je opazoval. Nakar naju je vprašal, če se lahko pridruži. Nekaj sekund sva bila popolnoma tiho, se spogledala, nato pa nekako privolila. To je bil eden mojih najboljših spominov iz študentskih let.”

Jack, 34 let

”S punco sva čez vikend obiskala njeno prijateljico, ki se je nekaj mesecev nazaj odselila daleč stran. Že prvo noč smo šli v bližnji bar in se pošteno napili. Ko smo se vrnili k prijateljici domov, sva se s punco zaprla (mogoče tudi ne) v najino sobo in začela seksati. Očitno se nisva zavedala, da je medtem v sobo vstopila tudi njena prijateljica (mogoče je bila tam že prej, ne vem) in naju gledala.

Želela se je vključiti, zato je poljubila mojo punco. Opazoval sem ju, potem pa sem punco vprašal, če je okej, če sem tudi jaz z njeno prijateljico. Strinjala se je in izmenjaje sem seksal z eno in drugo, medtem ko je druga takrat gledala. To je bila noč, ki je ne bom nikoli pozabil. Njena prijateljica mi je bila že od nekdaj huda – ko mi je pa punca dovolila, da sem z obema, pa si česa boljšega sploh ne bi mogel želeti.”

SEKS V TROJE: 8 STVARI, KI JIH MORAŠ VEDETI

Mike, 28 let

”Na faksu sem imel punco, s katero sva se večkrat pogovarjala, da bi eksperimentirala in poskusila kaj novega. Nekaj časa le v teoriji, potem pa sva se opogumila in se skupno odločila, da poskusiva v troje. Ker jaz resnično nisem želel z moškim, ona pa proti temu, da bi bila s punco, ni imela ničesar, sva se odločila za punco. Strinjala sva se, da je bolje, če je ne poznava.

Neke noči v klubu sva torej končno našla punco, ki je bila zainteresirana – meni osebno ni bila nič posebnega, ker ni bila ravno moj tip. Vsi smo bili precej pijani, pri naju v stanovanju. Najprej smo se poljubljali in božali, bilo je nekoliko nerodno. Potem se najprej seveda začel seksati s svojo punco in vse je bilo vredu, dokler nismo menjali in sva bila skupaj punca iz kluba in jaz.

Ne bom rekel, da mi ni bilo všeč, ni pa bilo nič posebnega. Vseeno pa nisem opazil, da se je moja punca medtem umaknila na stran. Ko sem hotel spet zamenjati, sem jo pogledal in v tistem trenutku je bruhnila v jok. Da sem jo popolnoma prizadel, da se počuti zelo slabo, da ima druga punca večje prsi in lepšo zadnjico – čeprav jaz tega nisem mislil. Druga punca je bila v zadregi in pijana, moja punca objokana, jaz pa nisem vedel, kaj naj naredim. Obupna izkušnja.

Adam, 27 let

”Punca si je že od nekdaj želela trojčka, jaz pa se seveda nisem branil. Izbrala sva eno od njenih najboljših prijateljic, ki je bila prav tako zelo zainteresirana. Ker smo bili malo nervozni, smo nekaj malega spili, ne pa preveč. Poljubljal sem se s punco in jo božal po prsih, potem pa sem začel prodirati v njeno prijateljico. Ne vem, kaj se je takrat zgodilo, ampak prišlo mi je neverjetno hitro. Še preden bi seksal s svojo punco. Na licu mesta sem se hotel ugrezniti. Prijateljici se je zdelo smešno, punca pa je bila užaljena še dva tedna. Od takrat naprej nikoli več nisva govorila o trojčku.”

 

Kaj praviš? So te osebne izpovedi moških prepričale? TUKAJ lahko prebereš vse, kar moraš vedeti o seksu v troje, da se boš lahko pripravila.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo