SEKS V TROJE: 8 STVARI, KI JIH MORAŠ VEDETI

Se tudi ti sprašuješ, kako bi ti bil všeč seks v troje? Ni tako nerodno, kot se zdi – dokler se sama ne počutiš tako. Preden pa začneš eksperimentirati, si preberi spodnja dejstva, ki jih moraš nujno vedeti, preden se spustiš v pustolovščino.

1. Polovica zabave je gledanje.

Morda si misliš, da se je treba pri trojčku potruditi, da dobro sodeluješ, vendar je lahko prehiter prvi korak usoden. Verjetno boste vsi trije enako nervozni in s tem ni nič narobe. Namesto, da se na glavo spustiš v seks, ne bo prav nič narobe, če na začetku bolj opazuješ. Ne rabiš se truditi, da vsako sekundo nekaj počneš. Ko se boš počutila udobno in lagodno, pa naprej.

2. Seks v troje ne bo uničil vašega prijateljstva, če le ne boš sama tega dopustila.

Če si se odločila za trojčka s prijateljico ali prijateljem, ne skrbi. To ne pomeni nujno, da se od takrat naprej ne boste več družili. Vse je v načinu razmišljanja in dojemanju vsega skupaj. Če se boš ti obnašala normalno, bo normalno tudi ostalo.

3. Zelo pomembna je komunikacija.

Tako kot pri seksu v dvoje. Ljudje ne znamo brati misli drug drugega, zato je izjemnega pomena, da poveš, kaj ti ustreza in kaj ne. Vsak ima svoje meje, zato ne smeš dopustiti nečesa, česar ne želiš, da lahko popolnoma uživaš in se sprostiš.

4. Ne rabiš skrbeti, da bi bila zapostavljena.

Te skrbi, da bo tvojemu partnerju druga ženska bolj všeč kot ti? Če se obremenjuješ s takšnimi stvarmi, najprej dobro premisli, če si sploh želiš trojčka. Morda pa tega ne smeš narediti s partnerjem, na katerega si čustveno navezana, temveč s prijateljema. Razmisli, česa si sploh želiš. Nihče ne želi biti prizadet. Normalno pa je, da bo partnerju zelo zanimiva tudi druga ženska. Pred spolnim odnosom se temeljito pogovorita o svojih občutkih in pričakovanjih. Predlagaj seks v troje tudi s še enim moškim in preveri, kako bo reagiral.

5. Če se v določenih položajih ne počutiš udobno, je to normalno.

Če je zate prvič, ne moreš vedeti, kako je. Popolnoma normalno je, da ti kakšna stvar ne bo všeč. Zato pa pravzaprav eksperimentiraš! Pomembno je edino, da sodelujočima daš vedeti, kaj ti ni všeč, in upoštevaš tudi njune želje.

6. Če imaš enkrat trojčka, ti ni treba s tem nadaljevati.

Poskusila si, pa ti ni bilo všeč. Noben te ne sili, da nadaljuješ. Četudi je tvojima prijateljema bilo zelo všeč.

7. Če si želiš, naj te ne bo sram predlagati.

Če bi rada preizkusila, predlagaj partnerju. Seveda se dobro pogovorita o vsem skupaj in si razjasnita, na čem sta. Enako velja, če si samska in bi rada predlagala prijateljema. Ne bodi sramežljiva, to ni nič nenavadnega.

8. Včasih je bolje izbrati nekoga, ki ga poznaš.

Čeprav je morda nerodno, je ponavadi bolje tako. Prijatelja oziroma prijateljico poznaš, počutiš se varno in ji/mu zaupaš. Nikoli ne veš, kako bo reagiral neznanec.

Povzeto po: Cosmopolitan

8 STVARI, KI ŽENSKI V HIPU UNIČIJO SEKSI RAZPOLOŽENJE

Komentarji
Morda vas bo zanimalo