Pravi čas za poroko glede na tvoj horoskop

pravi čas za poroko

Kdaj se bom poročila? S kom se bom poročila? Se bom sploh kdaj poročila? Kdaj je pravi čas za poroko? Zagotovo si si že kdaj zastavila ta vprašanja. Dejstvo pa je, da zelo težko rečemo, kdaj je tisti pravi čas za poroko.

Kdaj je najbolje, da se nekdo poroči, je namreč odvisno predvsem od posameznika. Preprost odgovor bi bil, ko si dovolj zrela, da znaš sprejeti vso odgovornost in si čustveno pripravljena. Popoln čas za poroko pa se lahko določi tudi glede na tvoje astrološko znamenje. Preberi.

Kdaj je pravi čas za poroko glede na tvoje strološko znamenje?

Oven

Si močna oseba, ki ima rada spontanost. Ponavadi želiš stvari narediti čim bolj na hitro, če je le mogoče. Pravi čas za poroko je zate med 21. in 25. letom.

Bik

Verjameš v pravo ljubezen, po duši si pravi romantik. Rada si vzameš čas, da partnerja dobro spoznaš in mu zaupaš. Ponavadi potrebuješ veliko časa, da se z nekom zares sprostiš in mu dovoliš, da se ti približa. S tem ni nič narobe, a predolgo vseeno ne smeš čakati. Idealna starost, da se poročiš, je okrog 30. leta.

Dvojčka

Dvojčki so ljudje, ki so zelo radi v razmerju, a pogosto niso prepričani, kaj od določenega razmerja sploh želijo in pričakujejo. Preden se na vrat na nos zapičiš v poroko, dobro razmisli. Pravi čas za poroko zate je šele po 28. letu.

Rak

Ideja, da bi imela svojega moža in družino, te naravnost navdušuje. O tem sanjaš že od najstniških let naprej. Nič ni narobe, če se poročiš že v zgodnjih dvajsetih. Prepričaj se le, da je pravi zate.

Lev

Ne sprenevedaj se, kar se tiče fantov, si precej izbirčna. Zdi se, da je popolnega partnerja zate preprosto nemogoče najti. A nikar ne misli tako. Vsak enkrat najde svojo sorodno dušo. Ko misliš, da si ga našla, se poroči.

Devica

Čeprav si perfekcionistka, dobro veš, kako odlično funkcionirati v zakonu. Pravi čas za poroko zate je med 25. in 27. letom.

Zakaj se pari po poroki nehajo francosko poljubljati?

Tehtnica

Ko razmišljaš o poroki, si vsa vzhičena. Komaj čakaš, da se v beli obleki sprehodiš pred oltar, komaj čakaš družinske pustolovščine in otroke. A naj se ti ne mudi preveč, da nehote ne izbereš napačnega samo zato, ker se želiš poročiti. Popoln čas za poroko zate je med 25. in 30. letom.

Škorpijon

Ko si v razmerju, se lahko hitro zgodi, da zaradi lastne nesigurnosti in težav z zaupanjem postaneš nekoliko posesivna. Naj te to ne privede do tega, da se prehitro poročiš. Če nisi prepričana, da si našla pravega, raje počakaj do 30. leta.

Strelec

Obožuješ svobodo, zato je poroka na zadnjem mestu na tvojem seznamu želja. Strah te je, da bi se nekomu zavezala, ker bi se v takšnem razmerju lahko počutila utesnjeno. Ni ti treba nikamor hiteti. Pravi čas zate je zagotovo po 30. letu.

Kozorog

Si zrela oseba, ki ve, kaj počne v življenju. Tudi misel na poroko te ne prestraši. Zato je zate popolnoma vseeno, kdaj se poročiš. Vse je odvisno od prioritet, ki si si jih postavila v določenem življenjskem obdobju.

Vodnar

Svojo svobodo ljubiš bolj kot karkoli drugega. Če najdeš partnerja s podobnim pogledom, čas za poroko sploh ni relevanten. Poročiš se lahko kadarkoli. V nasprotnem primeru pa raje počakaj do poznega 30. leta.

Ribi

Romantična duša. Sanjaš o tem, da se boš po 20. letu zaljubila, poročila in živela srečno do konca svojih dni. Zakaj pa ne? Prepričaj se le, da je zares pravi zate.

 

Preberi tudi: 5 stvari, o katerih morata nujno govoriti pred poroko

Komentarji
Morda vas bo zanimalo