Vsak moški si želi, da v posteljo oblečeš tole

v posteljo-oblečeš

Ženske se včasih tako zelo trudimo, da bi s čudovitim makeup-om in natančno izbiro oblačil očarale moške, da sploh ne razmišljamo, kaj je moškim zares všeč. Pozabimo na to, da so moški veliko bolj preprosta bitja, ki nas v resnici ne bodo sodili po kakšnem podočnjaku ali mozolju preveč. Tudi modni kosi oblačil, ki v nekem trenutku veljajo za najbolj trendovske in vroče, se lahko hitro izkažejo za neudobne in na za povrh moškim še neprivlačne. Kaj pa v posteljo oblečeš ti?

Če torej meniš, da so določena oblačila tvojemu partnerju seksi, se raje dvakrat prepričaj. Tako vsakdanja oblačila kot tudi spalna oprava. Ker je za kvaliteten spanec še toliko bolj pomembno, da ti je ponoči udobno, nikar ne pretiravaj z umetnimi materiali in pretirano oprijetimi kosi oblačil. Vsak moški si v resnici želi, da v posteljo oblečeš tole:

1. Njegova prevelika majica

Preveč truda ni seksi. Premalo prav tako ne. Zadeti moraš zlato sredino, kar ti lahko uspe tako, da v posteljo oblečeš njegovo majico. Pokazala mu boš, da se ob njem počutiš udobno in varno. Tvoja preprostost ga bo očarala.

2. Kratke hlačke

Moškim so zelo privlačne. Da si seksi, ne rabiš nujno pokazati zadnjice, ob pogledu na kratke hlačke pa bo partner vse ostalo prepustil domišljiji.

3. Legice

Nekoliko očitna izbira, a vendar. Ni ga moškega, ki mu pajkice ne bi bile seksi. Poudarijo tvojo postavo, vidna je vsaka oblina posebej. Če se v njih počutiš udobno tudi ti, je to top izbira.

4. Flanelasta pižama

Ja, prav si slišala. Pižame so lahko super seksi in atraktivne, sploh tiste nekoliko ohlapne. Njihova skrivnostnost spodbuja domišljijo tvojega partnerja, da razmišlja, kaj se skriva spodaj. Ko oblečeš takšno pižamo, daš moškemu občutek, da je udobje tvoja prioriteta in da se mu brez težav pokažeš takšna, kakršna si. To je lahko včasih zelooooo seksi. Seveda pa je odvisno od vsakega posameznika.

5. Preprosta enobarvna majica

Z dolgimi, kratkimi rokavi ali brez rokavov – vse so seksi. Če se majica natančno prilega tvojemu telesu in poudarja tvoje ženske obline, bo tvoj partner zagotovo navdušen. Trik je spet v preprostosti in nikakor ne pretiravanju.

KAJ TVOJA SPALNA OPRAVA POVE O TEBI?

 

Povzeto po: Her Way

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo