Sanjska destinacija glede na tvoj horoskop

sanjska-destinacija

Ste kdaj razmišljali, kje bi bila vaša sanjska destinacija za potovanje? Vsekakor je nujno, da glede na vaš horoskop nujno obiščete spodnjo destinacijo.

1. Kozorog

Čeprav ste delavni, uspešni, radovedni in ambiciozni, vas je strah osamljenosti, tudi na potovanjih. Raje kot samostojno potovanje imate potovanje z družbi. Vaša sanjska destinacija so grški otoki v družbi prijateljev ali družine. Tam vas čaka ogromno zanimivih stvari, ki bodo potešile vašo radovednost. Na sprehodu med mnogoterimi oljkami, poležavanju na peščenih plažah in raziskovanju podvodnih jam se ne boste nikdar več počutili osamljeno.

2. Vodnar

Odvisni želite biti sami od sebe, v novih situacijah pa vedno iščete izzive in avanture. Omejitve za vas ne obstajajo, življenje živite s polno paro in se radi zabavate z ljudmi okoli sebe. Sanjska destinacija za vas je potovanje v Maroko, saj gre za izjemno raznoliko in živahno destinacijo, kjer vlada pravi vrvež. Ravno raznovrstnost in pestrost pokrajine, zanimivi običaji ter odprtost domačinov je tisto, kar vas bo najbolj navdušilo.

3. Ribi

Vedno sanjani in z mislimi v oblakih, a kljub temu izjemno ustrežljivi in empatični. Potrpljenja imate veliko, kar je lahko včasih tudi izjemno naporno za vas. Zaslužite si dolge in sproščujoče počitnice, ki bodo navdihnile vašo umetniško žilico in spodbujale sanjarjenje. Pobeg na Bali je kot nalašč za to. Tam lahko izkusite pravi raj na svetu, tradicionalna glasba, hrana in običaji pa bodo razširili vaša obzorja.

4. Oven

Vi niste tip človeka, ki bi kdaj počival. Potrebujete akcijo in dogajanje okoli sebe, saj ste zmeraj polni energije. Enotedensko poležavanje na plaži zato ni prava opcija za vas. Idealen bi bil obisk Avstralije, kjer lahko najdete vse, kar bi si vsak oven želel. Umetniško, športno in avanturistično vzdušje s polnimi lokali, muzeji, skriti restavracijami in skrivnostno naravo. Dolgčas vam ne bo niti minuto.

5. Bik

Biki so zelo čustveni in sočutni ljudje, ki v življenju ljubijo lepe in mirne stvari. Pretiranih sprememb in presenečenj ne marate, saj vas hitro vržejo iz tira – včasih celo preveč, kot bi jim smeli dovoliti. Organizirajte potovanje na Karibe – tam je vse, kar iščete. Lepa in mirna pokrajina, kjer se boste lahko v miru sprostili in uživali na svoj edinstven način.

6. Dvojčka

Dvojčki spadate med najbolj impulzivna, energična in nemirna astrološka znamenja. Hitro se začnete dolgočasiti, zato hrepenite po spontanosti in adrenalinu. Da začutite utrip mesta, morate doživeti prav vse razburljive stvari. Razmislite o obisku Toronta, kjer vsakdanji vrvež presega samo še burno nočno življenje. V tem multikulturnem mestu lahko slišite več kot 140 različnih jezikov, zato hitro navežite stike – vsi vemo, da je klepetavost vaša vrlina.

7. Rak

Ker ste močno čustveni, pogosto hrepenite po podpori in sočutju ljudi. Ste izjemno intuitivni in tudi zvesti, vendar vas lahko nenehna skrb in prilagajanja drugim tudi močno izčrpajo. Idealno bi bilo, da se enkrat za spremembo na potovanje odpravite sami, kjer se lahko posvetite resnično samo sebi. Kam pa? Na Filipine! Morje in sonce vam bodo vlila nove moči, da se boste domov vrnili sveži in okrepljeni.

8. Lev

Svojo strast, moč in potrebo po tem, da ste občudovani in v središču pozornosti, lahko izpolnite na Islandiji. Gre za destinacijo, kamor se ne odpravi kar vsak in to vamje všeč. Neverjetna pokrajina, čudoviti slapovi in svetle zgradbe so na Islandiji zagotovo nekaj posebnega, zato bodo vaš dopust in spomini nanj nepozabni.

9. Devica

Organizacija in popolno načrtovanje počitnic je pravzaprav vaš najljubši del počitnic, kajne? Zmeraj ste tudi navdušeni nad raziskovanjem, pri čemer daste prednost zmeraj logiki pred intuicijo. Izgubili se ne boste nikjer. Predlagamo pa, da vsaj enkrat v življenju obiščete Belgijo, natančneje Antwerp. Tam vam ne bo zmanjkalo zanimivih stvari, zgodovinskih stavb, arhitekturnih presežkov in impresivne umetnosti. Le pogumno.

10. Tehtnica

Mirni, spokojni, a vendar nekoliko muhasti, to ste vi. Radi imate uravnovešeno in umirjeno življenje, nikoli ne hodite po robu. Zaradi tega je pomembno, da je takšno tudi vaše idelano potovanje. Obiščite Hrvaško, natančneje Dubrovnik. Ta biser Jadrana vas bo očaral z nepopisnimi razgledi, mestnim obzidjem in zgodovinskimi znamenitostmi.

11. Škorpijon

Ker ste iznajdljvi in izjemno samozavestni, radi prevzamete nadzor nad kakršnokoli situacijo. Obožujete izzive, vendar je na vašem dopustu glavna prioriteta, da se odpočijete od stresa. Na Japonskem boste našli svoj mir in sprostitev, obenem pa tudi ravno toliko izzivov, kolikor jih boste želeli.

12. Strelec

Lakota po učenju in raziskovanju novih stvari vas vedno znova in znova vleče v vznemirljive pobege. Potovanja so vaša stvar, naravnost obožujete jih. Če se omeni obisk tujine, vam ni treba dvakrat reči, da ste zraven. Zato je za vas toliko težje najti sanjsko destinacijo, ker so sanjske skorajda vse. Če še niste bili tam, odpotujte na Novo Zelandijo. Tam se vedno in povsod nekaj dogaja. Odkrivajte skrivnosti kitov in delfinov, spoznajte tamkajšnjo zgodovino, tradicijo in umetnost, doživite takšno pustolovščino, kot si želite.

To je idealen hišni ljubljenček glede na tvoj horoskop

Povzeto po: Travel and Leisure

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo