Ženske, ki so po horoskopu tole, imajo najboljši smisel za modo

Si to ti? Je to tvoja prijateljica? Takoj boš vedela. Ženske, ki so rojene v teh astroloških znamenjih, nase privlačijo na tisoče pogledov, saj imajo vrhunski občutek za modo. Njihov stil je tako unikaten in privlačen, da si vse želijo biti točno takšne kot one.

Tehtnica

Tehtnice so znane po tem, da ljubijo pisano. Rade imajo živahne barve, ki jih znajo tako dobro kombinirati, da marsikdo sploh ne more verjeti svojim očem. Vsi občudujejo njihov stil, sami pa si ga ne bi drznili nositi, saj je resnično nekaj posebnega. In da nekdo s ponosom nosi takšen stil, mora biti zelo samozavestna oseba. Zanimivo je sicer, da so tehtnice bolj zadržane in mirne ženske, ki na drugih področjih v življenju ne želijo izstopati. A ne v modi. Moda je njihov način življenja in obožujejo dejstvo, da so nekaj posebnega.

Devica

Device imajo rade tradicionalen stil, ki je moderen vedno in povsod. Znane so po tem, da se znajo urediti za prav vsako priložnost. Vedno izpadejo elegantno in privlačno, ne glede na to, za katero priložnost gre. Četudi veljajo za ljubiteljice tradicionalnega modnega sloga, dobro poznajo nove modne trende in vse aktualne novosti. Namesto, da bi kupovale čim cenejše kose oblačil na količine, se raje odločijo za kvalitetnejše in dražje kose.

Bik

Če se kdo zna urediti od glave do pet, je to ženska, rojena v znamenju bika. Nihče ne zna bolje kombinirati uhanov, frizure, make-upa in oblačil kot bik. Bikice obožujejo nove modne trende, so drzne in so pogoste prve med tistimi, ki narekujejo modne trende.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo