4 ZNAMENJA, KI NIMAJO SREČE V LJUBEZNI

Čisto vse smo si kdaj rekle: “Ali bom večno samska?” Poznate ta stavek? Morda v samskem življenju uživate, a vseeno si želite imeti nekoga, na katerega se lahko kadarkoli obrnete. Nekateri pravijo, da je sreča v ljubezni relativna. Pa je temu res tako?

Astrologija ima odgovor za vas in lahko so ravno zvezde tiste, ki so vas “uročile” proti ljubezni.

RAK

Sicer veljate za zelo predane partnerje, a kaj, ko ni te sreče, da bi se zaljubile in našle ljubezen svojega življenja. Partnerja ste že imeli, a vas je pustil na cedilu in odšel. Ker ste raki občutljivi, vas je to prizadelo. Ponavadi ste empatični, kar pa zna biti za partnerja utrujajoče.

DEVICA

Device so kot star slovenski pregovor, ki pravi: “Osel gre samo enkrat na led.” Ko se opečete, se težko ponovno spustite v razmerje, dokler niste povsem prepričane, da vam ne bo partner zlomil srca. Nikar ne pričakujte, da bo vaše razmerje popolno.

KOZOROG

Problem kozoroga je ponavadi čas. Ste si že kdaj rekle: “Zakaj sem ga spoznala zdaj?” Točno tako, ob nepravem času je prišel in potem se je treba odločiti, katero življenjsko pot izbrati.

RIBI

Ribi zaupajo vsem in to zaupanje lahko partner izkoristi. Poleg tega pa se ribi ne naučijo kaj dosti iz svojih napak, kar jih potem spravi v neugodno situacijo večkrat, kot bi si to želele.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo