LJUBIMKA? NE, HVALA

Mnogokrat se zagledamo v nekoga, ki nam na prvi pogled ne ustreza, čez čas pa se zavemo, da temu ni tako. Takrat je ponavadi že prepozno, saj imamo občutek, da smo se že zaljubile. Pa je to korektno? 

Srce ima razloge, ki jih možgani ne razumejo. Rade vztrajamo v določenih stvareh in s tem, da postanemo ljubimke, škodimo predvsem sebi. Se premalo cenimo ali zgolj nimamo pravice biti srečne? Seznanite se z razlogi, ki pravijo, da biti ljubimka ni pravilno in da si zaslužite več.

Osamljenost ob praznikih 

Ob pomembnih datumih in družinskih dogodkih boš zmeraj osamljena, saj bo tvoj ljubimec za božič ali tvoj rojstni dan doma s svojo družino.

Ne sanjaj o romantičnih večerjah v restavraciji 

To se ne bo zgodilo, saj vajina veza v javnosti ne sme obstajati. Prav tako ne moreš planirati večerje v njegovi hiši, saj so tam njegova žena in morebitni otroci.

Ne boš njegova prioriteta

Če ga boš poklicala po telefonu in bo vmes prejel klic žene, bo odslovil tebe, ne nje. Zavedaj se, da bo pri njem zmeraj nekdo pred tabo.

Dolge, hladne noči 

Vedi, da bo ponoči težko prišel k tebi, saj je to čas, ki ga preživi s svojo ženo. Tudi izgovorom, da z njo nima nič, ne verjemi, saj temu zagotovo ni tako.

Zaslužiš si več

Zavedaj se, da s tem, da sama sebe postaviš na drugo mesto, najbolj škoduješ prav sebi. Zaslužiš si biti z nekom, ki te bo postavil na prvo mesto in se do tebe obnašal tako, kot si tudi zaslužiš – kot do žene, ki jo brezpogojno ljubi in je ne rabi skrivati pred celim svetom.

Povzeto po: Toda Mujeres Bella

N. P. 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo