Najhujše napake pri zmenkih glede na tvoj horoskop

najhujše-napake-pri-zmenkihj

Katere se najhujše napake pri zmenkih, ki jih lahko storiš? Verjetno se sploh ne zavedaš vseh. Dejstvo pa je, da ima vsako astrološko znamenje tisto značilno napako pri zmenkovanju, ki jo kar naprej ponavlja in se je nikakor ne more znebiti. Že veš, o čem govorimo? Zagotovo se ti vsaj malo svita. Preveri, kaj so tvoje najhujše napake pri zmenkih glede na tvoj horoskop, zagotovo se boš strinjala z nami.

Oven

Tvoja divja narava lahko večkrat zmede tvoja čustva. Nad prvim zmenkom si lahko naravnost navdušena, potem pa se iz neznanega razloga začneš obnašati hladno. Takšno obnašanje lahko osebo nasproti tebe zmede. Najprej razčisti sama pri sebi, kaj resnično želiš, šele nato pa vključuj tudi druge. Najbrž ne želiš nikogar prizadeti.

Bik

Priznaj, na skrivaj se rada spogleduješ z ljudmi, s katerimi nisi na zmenku. Tudi v času tvojega zmenka. Čeprav vsi vemo, da ne misliš resno, si ne moreš pomagati. NUJNO prenehaj s tem, saj svojega bodočega partnerja spravljaš v nelagoden položaj. Nikar se potem ne čudi, zakaj zmenek ni uspel.

Dvojčka

Rada se pisno izražaš. S tem ni nič narobe. Ni pa ti treba preplaviti svoje simpatije s kopico sporočil. Izpadeš lahko nekoliko nadležna, včasih celo posesivna. Več poudarka daj na komunikaciji v živo. Vse to, kar mu želiš povedati po SMS-jih, mu lahko poveš naslednjič, ko se vidita.

NAJBOLJŠI LJUBIMCI SO ROJENI V TEH ZNAMENJIH

Rak

Prevečse zapreš vase in svoja čustva. Raje se skrivaš v mehurčku oziroma zavetju domačega doma, kot pa se dejansko pojaviš na zmenku. Ko si pri volji, greš na zmenek, sicer pa bolj težko. Prisili se, da greš tudi kdaj, ko se ti ne ljubi. V nasprotnem primeru lahko izbrancu daš vedeti, da nisi zainteresirana zanj, čeprav v resnici si.

Lev

Ko si na zmenku, ne preneseš, da ne bi govorila o sebi. Nehote ustvarjaš tekmovalno vzdušje, ki ni dobro za nikogar. Če ti fant pove dramatično zgodbico iz srednje šole, moraš biti ti tista, ki pove takšno, ki je še bolj dramatična. Nehaj! Enkrat za spremembo se nasloni nazaj in poslušaj.

Devica

Da si inteligentna in veš veliko stvari, vemo vsi. Vendar se skušaj na zmenku brzdati in se izogniti citiranju Sartra. Raje z izbrancem najdita skupno temo, ki veseli oba, in preverita, ali se lahko povežeta.

Tehtnica

Tvoje najhujše napake pri zmenkih so plani B, ki jih tako rada načrtuješ. Če se z njim ne bo izšlo, si kasneje dogovorjena še z drugim. Ali pa si prijateljici obljubila, da se oglasiš na čaju. Enkrat za spremembo si vzemi čas in se posveti samo določeni osebi. V nasprotnem primeru tvoji zmenki nikdar ne bodo uspešni, saj se nihče ne želi počutiti odrinjenega.

Škorpijon

Preveč govoriš o svojih bivših. Kot da si obsedena z njimi, čeprav si jih v resnici že zdavnaj prebolela – ali pač? Nihče na prvem zmenku si ne želi poslušati o bivših. Brzdaj se in to tematiko prihrani za kasneje.

Strelec

Rada se zabavaš. Z veliko ljudmi. Ampak naredi takrat, ko imaš zmenek, izjemo, in se zabavaj z enim samim človekom. Posveti mu polno pozornost, saj te v nasprotnem primeru ne bo jemal resno.

PRVI ZMENEK: 10 STVARI, NA KATERE MORAŠ BITI POZORNA

Kozorog

Na zmenek hodiš samo s tistimi, ki so na tvojem nivoju. In takšnih ni vedno najlažje najti, kajne? Zato bodi strpna in se z izbrancem zabavaj, namesto da ga zaslišuješ o njegovih bivših. Sicer boš hitro morala razširiti svoj izbor.

Vodnar

Če z določeno osebo ne začutiš nobene povezave, gladko prekineš z njo. Brez pojasnila. S tem mu pogosto povzročaš zmedo, negotovost, potrtost in jezo. Dobro je, da ga ne zavajaš, če nimaš resnih namenov z njim, ampak hej – takšne stvari se lahko sporočijo tudi drugače. Včasih moraš biti bolj popustljiva in svojemu oboževalcu dati tudi drugo priložnost.

Ribi

Preden se dobiš z njim, seveda moraš izvedeti vse o njem. Kdo so njegove bivše, kako je ime babici, kaj je v petem razredu osnovne šole najraje jedel za kosilo … Še preden ga spoznaš, si o njem ustvariš določeno sliko. Ki pa ni nujno pravilna. Umiri se. Za spremembo se izogni googlu in družbenim omrežjim in se na zmenek odpravi nepripravljena. Spontano je bolje.

 

Povzeto po: Cosmopolitan

Komentarji
Morda vas bo zanimalo