NOČ ČAROVNIC: KAKŠNA NAJ BO PRIČESKA?

Odlična obleka za noč čarovnic je bistvenega pomena. Toda če nimate las in ličil, ki bi pristajale k obleki, niste naredile prav dosti. 

Letos se vse več govori o ledeni kraljici, ki jo poznamo iz risanke Frozen (Ledeno kraljestvo). Ledena kraljica je za vsako izmed vas odličen izgled za noč čarovnic – kul, žilav, lep, močan.

Za poustvarjanje ledeno-modrih kodrov boste potrebovale ličila (barvo) za lase v srebrno modri in sivi barvi. Naslednji dan jih lahko speremo s šamponom, tako da vas ne rabi skrbeti, da boste morale v službo s popolnoma novo pričesko. Ledena kraljica danes, spet jutri nazaj v vašo vsakodnevno barvo.

KAKO NAREDITI PRAMENE ZA NOČ ČAROVNIC?

  1. KORAK
    Lase razdelite na štiri dele – dva na obeh straneh obraza, enega na vrhu glave in enega na hrbtu. Šminko za lase nanesite na pramene na hrbtu s prsti po dolžini las, da se barva razširi.
  2. KORAK
    Potegnite skozi lase s prsti in nato lase posušite. Lase si lahko malce skodrate ali pa si jih seveda popolnoma zravnate. Kakor se vi najbolje počutite.
  3. KORAK
    Vzemite krono, da boste izgledale kot prave kraljice. Potem pa samo opazujte, kako vas vsi občudujejo, ko vstopite na zabavo za noč čarovnic.

 

Povzeto po: Cosmopolitan

Komentarji
Morda vas bo zanimalo