SPANJE NA LETALIŠČU? TEGA PRIPOMOČKA NIKAR NE POZABI DOMA

Če si tudi ti strastna popotnica oziroma popotnik, si se najbrž že kdaj srečala z neprijetnim čakanjem na letališču. Zamuda ali odpoved leta dandanes nista več nobena redkost. In tako se nehote ali hote ponoči naenkrat znajdeš na letališču in razmišljaš o tem, kako utrujena boš, ko prispeš na končno destinacijo, ker si na letališču ne moreš privoščiti udobnega spanca oziroma počitka. Čaka te dolgo in neudobno spanje na letališču.

Vendar ni treba, da je tako. Vse, kar potrebuješ, je en sam potovalni pripomoček: blazino LayOn, ki jo pravzaprav sestavljata dva produkta v enem samem: ležišče in vzglavnik. Uporabljaš lahko oba naenkrat ali pa zgolj enega od njiju.

V čem je prednost LayOn blazine pred drugimi?

Je prva blazina, ki se lahko brezplačno skupaj z ročno prtljago nese na letalo. Če si torej že oddala svojo prtljago, lahko blazino obdržiš in na njej počivaš vse do trenutka, ko se moraš vkrcati na letalo. Tvoje spanje na letališču bo naenkrat udobno in sproščujoče.

Se ti mudi na letalo?

LayOn blazino podpira posebna tehnologija, ki zaradi aerodinamične oblike omogoča izjemno hitro in enostavno napihovanje – in posledično izpuščanje zraka. Blazino boš z nekaj rahlimi vpihi napihnila v zgolj 30 sekundah – vzglavnik še prej.

Če si torej popotnica ali popotnik, ki veliko časa preživi na letališčih ali pa se na potovanja poda zgolj z nahrbtnikom, je blazina LayOn kot nalašč zate. Raztegneš jo lahko praktično kjerkoli in kadarkoli, pri tem pa ne izgubiš veliko časa. Spanje na palubi? Izleti v naravo? Poležavanje na plaži? Taborjenje? Priročnost, praktičnost in domiselnost uporabe potovalne blazine LayOn nima meja.

Če še nimaš tega obeznega potovalnega pripomočka, si ga lahko sedaj zagotoviš na Kickstarterju pod imenom LayOn po zelo ugodni ceni in s tem podpreš domiselni projekt mlade nadobudne moderne ženske Urše Sačer, ki jo je pot po zaključeni rokometni karieri zanesla v podjetniške vode. Več o Urši si lahko prebereš TUKAJ. 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo