6 idej za zmenek v udobju domačega zavetja

zmenek

Ne dovolita karanteni, da v vajino življenje vnese dolgčas in nejevoljo. Če ne moreta na večerjo v restavracijo, gledališče ali toplice, ne bo konec sveta. To pomeni le, da je vajino razmerje na pomembni preizkušnji, od vaju pa je odvisno, kako bosta ravnala. Noro romantičen zmenek si lahko privoščita tudi v udobju domačega zavetja. Ne bosta verjela, kako zelo vaju bo to povezalo. Še bolje bosta spoznala drug drugega in navsezadnje tudi sebe. Preveri nekaj idej za domače zmenke in pripravi svojemu dragemu čudovito presenečenje.

1. Koktejli

V bar ali diskoteko ne moreta in verjetno še nekaj časa ne bosta mogla, lahko pa si točno takšno vzdušje pričarata doma. Domači koktejli so najboljši. Ob prijetni glabi se osvežita se z doma narejenim mojitom in zaplešita.

RECEPT: DOMAČ OSVEŽILNI MOJITO

2. Večerja

Mnogi pravijo, da je večerja doma lahko še bolj romatična kot tista v restavracija. Skupaj izberita recept, ki ga še ni nihče od vaju nikdar preizkusil in se ob kozarcu vina lotita kuhanja. Ali peke sladice. Ne boš verjela, kako zelo zabavno je lahko. Popoln zmenek.

Nekaj idej:

3. Počitnice

Tudi misel na skupna potovanja in počitnice se zdi oddaljena. Naj vama to ne uniči vzdušja. Konec koncev je najbolj pomembno, da sta drug z drugim. Pripravita si toplo in dišečo kopel, mrzlo pivo ali koktejl, naročita ali pripravita morsko hrano in se pretvarjajta, da sta na dopustu. Obujajta spomine in primerjajta vtise iz preteklih potovanj. Načrtujeta lahko tudi prihodnja.

4. Igre

Če je gledanje filmov in serij postalo preveč običajno in vsakdanje, preizkusita kaj drugega. Pripravita prigrizke in pijačo ter si privoščita vso noč igranja družabnih iger. Ne boš verjela, kako zelo se lahko ob tem zabavata.

5. Telovadba

Ustvarita domač fitnes in poskrbita za dovolj gibanja tudi v karanteni. V dvoje je zagotovo lažje. Po vadbi se bosta oba počutila veliko bolje. Lahko si privoščita tudi skupno prho.

6. Narava

Če je lepo vreme, ni nujno, da sta ves čas zaprta v stanovanje ali hišo. Odpravita se v naravo; sprehod, kolesarjenje, tek, rolanje … Naužijta se spomladanskih sončnih žarkov.

Najhujše napake pri zmenkih glede na tvoj horoskop

Povzeto po: Cosmopolitan

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo